fbpx

Veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor je klaar als je vragen hebt, maar voordat je contact opneemt kan je kijken of jouw vraag hiertussen staat. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Betaling

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er kan betaald worden via iDeal en via overboeking. Je hoeft slechts de stappen te volgen die worden gegeven bij het afrekenen en te kiezen voor iDeal of overboeking.

Bij overboeking kan het een dag duren voordat de betaling ontvangen is. Kies voor iDeal als je direct aan de slag wil met het lezen van ons e-book of onze online cursus.

Wil je met een ander middel betalen of heb je problemen met je betaling? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag.

Facturatie

Staat er BTW op de factuur?

Ja, op de factuur staat vermeld hoeveel BTW er is betaald.

Kan ik een factuur op (bedrijfs)naam kriigen?

Ja, dat kan. Vul dan bij het bestellen van een product uw bedrijfsgegevens in of stuur na aanmelding een bericht via ons contactformulier met de juiste (bedrijfs)gegevens. Binnen 48 uur sturen wij de factuur met juiste gegevens per e-mail toe.

Kan ik iemand anders laten betalen?

Ja. Kies in dat geval voor de optie ‘Overboeking’ bij het afrekenen. De betalingsgegevens krijg je achteraf via e-mail toegestuurd na het afronden van je bestelling. Deze gegevens kan je vervolgens doorsturen.

Opmerking: de bestelling wordt pas officieel als de betaling ontvangen is.

Photowalks

Wat is de startlocatie van de Photowalk?

De startlocatie vind je in de mail met aanvullende informatie. In deze mail vind je een PDF bestand met daarin aanvullende informatie zoals startlocatie, start- en eindtijd, benodigdheden en meer. We proberen te starten op een plek die voor iedereen goed bereikbaar is en daar zullen we ook weer eindigen. Deze mail ontvang je 1 á 2 weken voor de start van de Photowalk.

Lees dit PDF-bestand goed door en markeer de datum in je agenda.

Hoe laat start en eindigt de Photowalk?

Een avondphotowalk begint om 19:30u en eindigt om 22:30u. Onze Photoalks overdag vinden plaats op verschillende tijden. Bekijk onze Photowalkpagina voor actuele tijden.

We raden je aan om minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn op de aangegeven startlocatie zodat we op tijd met de Photowalk kunnen beginnen.

Wat heb ik nodig voor een Photowalk?

Als je aan een Photowalk overdag deelneemt is enkel een camera voldoende om deel te kunnen nemen. Dit kan dus ook een smartphone zijn! Als je ‘s avonds meeloopt zijn er andere benodigdheden belangrijk zoals:

  • Een camera die je volledig handmatig in kunt stellen
  • Stevig statief
  • Dfstandsbediening of draadontspanner (optioneel)

We fotograferen met een lange sluitertijd. Zonder een statief wordt het ontzettend lastig om scherpe foto’s te krijgen. Heb je geen statief of twijfel je of het statief geschikt is? Dan is het mogelijk om een statief te huren. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Wat als ik geen goed statief heb?

Een goed statief is ontzettend belangrijk, want de kleinste trilling kan je foto onscherp maken. Als je twijfelt of jouw statief goed genoeg is, neem dan contact met ons op. Het is mogelijk om een statief voor de workshop te huren. Die wordt dan meegebracht door de begeleider.

Wat als ik vertraagd ben?

Het kan altijd voorkomen dat je om wat voor reden dan ook bent verhinderd. Neem in dat geval contact op met de docent. Het telefoonnummer van de docent staat in de mail die je ontvangt. We kunnen helaas niet teveel afwijken van de starttijd, maar de locaties zijn van tevoren bekend. Je kunt dus tijdens de Photowalk inspringen.

 

Wat als er slecht weer wordt voorspeld?

Het weer laat zich lastig lezen. Wanneer de weersvoorspellingen te slecht weer voorspellen zullen we de Photowalk een à twee dagen van tevoren annuleren. Je ontvangt dan een mailtje of telefoontje. We gaan dan samen op zoek naar een nieuwe datum aan de hand van een datumplanner.

 

Kan ik een Photowalk annuleren?

Het is mogelijk om een Photowalk na bestelling te annuleren. Let hierbij goed op de volgende voorwaarden:

– Annuleren tot 15 dagen voor de Photowalk krijgt u het volledige bedrag teruggestort
– Annuleren 14 tot 7 dagen voor de Photowalk krijgt u 50% van het bedrag teruggestort
– Annuleren 7 dagen vóór de Photowalk geven wij geen geld meer retour

Wat is het verschil tussen een Photowalk en een workshop?

Tijdens de workshop vestigen we veel meer aandacht aan de theorie dan tijdens een Photowalk. Tijdens de workshop ga je echt aan de slag met het handmatig instellen van je camera, de bijbehorende technische instellingen en andere tips.

Een Photowalk is meer gericht op het bezoeken en fotograferen van mooie fotoplekken. Wil je de theorie leren en je camera handmatig leren instellen? Volg dan een workshop.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!