fbpx

Maak kennis met…

Bart Ros en Renzo Gerritsen hebben samen de krachten gebundeld en zijn PhotowalkInNederland.nl gestart. Lees meer over Bart en Renzo.

Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen - initiatiefnemer

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben professioneel fotograaf met een enorme voorliefde voor avondfotografie. Ik mag al ruim 10 jaar genieten van al het moois dat fotografie te bieden heeft. Niet alleen is het geweldig om te zien wat anderen maken. Het is ook heerlijk om te doen! Nu help ik met Avondfotografie.nl beginnend fotografen om op een makkelijke manier mooiere foto’s te maken. Het geven van workshops en Photowalks is daar groot onderdeel van. 

In het dagelijks leven fotografeer ik in opdracht voor het bedrijfsleven en maak ik regelmatig een uitstapje naar mijn analoge Mamiya RZ67 of houten camera.

Foto van Bart Ros

Bart Ros - initaitiefnemer

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik mij ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf wil ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

foto van Matthijs Bettman

Matthijs Bettman - Begeleider

Hoe het begon Toen ik nog maar 10 jaar oud was, kreeg ik een camera van mijn ouders. Eerst waren het die oude Kodak filmcamera’s met een 24 of 36 filmrol erin. Daarna was het de Fuij-camera. Mijn eerste digitale camera op 13-jarige leeftijd! Ik nam die camera overal mee naartoe, op vakantie, op school, gewoon de straat op. Ik heb het voor alles gebruikt. Ik begon met het fotograferen van mijn geboortestad Utrecht, mijn sportclub (basketbal), mijn familie en in het bos achter mijn huis. Na een tijdje realiseerde ik me dat landschappen en stadsgezichten de twee onderwerpen waren waarin ik het meest geïnteresseerd was. Nu, een paar jaar later, heb ik veel gereisd en heb ik veel mooie plekken gezien. Maar er is nog veel te zien en te fotograferen. Volg zeker mijn reis en blijf in contact via mijn Instagram, Facebook en Twitter!

SCHRIJF je vandaag nog in voor een photowalk

You never Photowalk alone.
×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!