fbpx

Op zaterdag 26 oktober hebben wij onze eerste Photowalk in Amsterdam gehouden. Deze avond liepen er zo’n 100+ fotografen mee. Dit aantal hadden wij nooit verwacht!.Desondanks was het een zeer geslaagde avond. Bekijk de resultaten en reacties van de mensen die tijdens de Photowalk hebben gefotografeerd. Wil je weten hoe de Photowalk er zelf uit zag? Bekijk dan hier het fotoverslag. Ben jij er de volgende keer ook bij?

 

Groepsfoto Photowalk Amsterdam

Joke Ligthart-Wognum

 

Joke Ligthart-Wognum

“Vanavond mee gedaan aan de Photowalk Amsterdam georganiseerd door Renzo Gerritsen en Quentin Rademaker. Er kwamen ruim 130 man/vrouw op af. Wat een drukte, zag m’n geest al dwalen om overal een plekje te kunnen vinden met al die statieven. Maar gaandeweg loste dit zich vanzelf op net als in een file. Dit is mijn bijdrage, ontzettend genoten en bedankt!!!!”

Mirjam Boerhoop

“Een ervaring rijker: tijdens de Nacht van de Nacht heb ik meegedaan aan de Photowalk in Amsterdam. Erg leuk om te doen, zelfs met meer dan 100 deelnemende fotografen! Heerlijk bezig zijn met lange sluitertijden, volgens mij goed het sfeertje van Amsterdam vastgelegd. Druk, maar echt gezellig!”

 

Photowalk Amsterdam

 

Yaffa Co

“Heel veel dank voor de fotowandeling van gisterenavond. Het was een bijzondere beleving en ik heb veel geleerd. Wie had gedacht dat ik zulke mooie foto’s zelf kon maken.”

Jolanda van der Wal – Tichelaar

“Gisteravond was zeer geslaagd!”

 

Yaffa Co

 

Mike Bot

“Was een superleuke fotowandeling. Erg leerzaam en leuk om nieuwe fotocollega’s te ontmoeten. Nogmaals dank voor de organisatie!”

Arjan Keers

“Afgelopen zaterdagavond ben ik met een aantal leden van de Almeerse fotoclub meegelopen met de Photowalk door Amsterdam. Leuke en gezellige avond gehad!

 

Photowalk Amsterdam

Arjan Keers

 

Onze Photowalks

Bekijk ons aanbod in Photowalks

Bezoek alle hotspots en beleef een gezellige avond met medefotografen; dat zijn onze Photowalks! Tijdens een Photowalk loop je met je camera door de stad en bezoek je de mooiste fotoplekken.

  • Gezellige groep fotografen
  • Tips en tricks van een professional
  • In verschillende steden door Nederland.

Loop ook mee met een Photowalk!

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!