fbpx

Op vrijdag 26 juni gaven wij onze eerste Photowalk in Deventer. Hoewel ons team van docenten al veel ervaring heeft met het geven van workshops en Photowalks was dit voor PhotowalkInNederland.nl de eerste georganiseerde Photowalk. Voor ons was het een mijlpaal, voor de 10 deelnemers een geslaagd avond.

Het was een prachtige zomeravond die gepaard ging met een waanzinnige zonsondergang. We hadden dynamische wolkenluchten en op een gegeven moment zelfs jacobsladders! Naarmate de zon steeds verder onderging werd het licht mooier en mooier. Vanaf de IJssel en de Wilhelminabrug hadden we mooi uitzicht over de Deventer skyline wat voor de nodige plaatjes heeft gezorgd. Na zonsondergang was het tijd om de stad in te gaan waar we de sfeervolle straatjes hebben gefotografeerd, samen met een hoop andere fotogenieke hoogtepunten. Bekijk hieronder enkele foto’s voor een impressie:

Wil jij ook meelopen met onze Photowalks? Bekijk dan hier ons actuele aanbod in Photowalks. 

 

Photowalk Deventer

Tijdens de Photowalk kan er voldoende afstand gehouden worden.

Photowalk Deventer

Photowalk Deventer

Photowalk Deventer

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!