fbpx

Het Amsterdam Light Festival is één van de hoogtepunten gedurende de magische winter in onze hoofdstad. Door een groot gedeelte van de stad vind je de mooiste lichtkunstwerken gemaakt door nationale en internationale kunstenaars. De kunstwerken zijn klein, groot, gek, bijzonder. Er is voor ieder wat leuks! Tijdens de Photowalk Amsterdam Light Festival gaan we de hoogtepunten van deze lichtroute fotograferen.

De begeleider is Renzo Gerritsen. Renzo woont in Amsterdam en is er tijdens het Light Festival dagelijks te vinden om mooie plaatjes te schieten. Tegen de tijd dat jij je hebt ingeschreven weet Renzo de mooiste lichtkunstwerken al te vinden én weet hij hoe je dit op een mooie en unieke manier kunt fotograferen.

Datums tot nu toe

Woensdag 2 dec – 19:30u – 22:30u (schrijf je hier in)

Wil je er graag bij zijn, maar ben je te laat met inschrijven? Geen paniek! Als deze Photowalks vol zijn voegen we gewoon weer nieuwe datums toe. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Thema

Het Amsterdam Light Festival heeft elk jaar een nieuw thema. Het is alweer de 9e editie van het Amsterdam Light Festival en het thema van deze editie is: natuur.

De natuur roept ons tot de orde. Ze is boos, maar doet tegelijk ook een handreiking tot nieuwe mogelijkheden. 750 kunstenaars, ontwerpers en architecten werden uitgedaagd om beide kanten van de medaille te belichten: de gevaren en problemen, maar ook de mogelijke oplossingen.

Tips, tricks en gezelligheid

Wij willen jou waarde bieden! Doe je mee met de Photowalk? Dan krijg je handige tips & tricks van een professional. Daarnaast willen wij het gezellig maken. Door met een groepje medefotografen op pad te gaan en te genieten van de mooiste lichtkunstwerken gaat dit helemaal goedkomen. Tijdens deze workshop ontvang je de Nachtfotografie Checklist en … Dat houden we nog even geheim 🙂

Je kunt je hier voor de Photowalk inschrijven.

Wij zijn zeer benieuwd welke lichtkunstwerken er dit jaar zullen verschijnen. Loop jij ook mee tijdens de Photowalk Amsterdam Light Festival?

 

Amsterdam Light Festival 2019-2020

Amsterdam lichtkunstwerk

Amsterdam lichtjesfestival

Amsterdam Light Festival 2019-2020

 

Onze Photowalks

Bekijk ons aanbod in Photowalks

Bezoek alle hotspots en beleef een gezellige avond met medefotografen; dat zijn onze Photowalks! Tijdens een Photowalk loop je met je camera door de stad en bezoek je de mooiste fotoplekken.

  • Gezellige groep fotografen
  • Tips en tricks van een professional
  • In verschillende steden door Nederland.

Loop ook mee met een Photowalk!

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!