fbpx

Ben jij nu helemaal gek van het magische avondfotografie of wil jij meer leren over het maken van de mooiste avondfoto’s? Breng dan een bezoek aan Avondfotografie.nl! Avondfotografie.nl staat boordevol informatie over hoe je goed belichte en scherpe foto’s maakt, kan je workshops en een online cursus volgen en kan je toegang krijgen tot de gratis bibliotheek met handige spiekbriefjes.

Grootste online kennisbank

Als het over avond- of nachtfotografie gaat heeft Avondfotografie.nl de grootste online kennisbank. De website staat boordevol tips en tricks die je gratis kunt lezen. Je kunt bijvoorbeeld lezen over de bijzondere effecten die avondfotografie met zich meebrengt zoals de lichtstrepen of het gladde water. Natuurlijk worden er ook tips gegeven over hoe je deze effecten het mooist kunt vastleggen. Wil je meer weten over de techniek en het handmatig instellen van je camera? Ook dan kan je in de blog terecht.

 

Foto: Renzo Gerritsen

Foto: Renzo Gerritsen

 

Leren in de praktijk

Wil je persoonlijke begeleiding en deze magische tak van fotografie in de praktijk leren? Dan kan je een workshop nachtfotografie volgen. Gedurende drie uur krijg je persoonlijke begeleiding, uitgebreide theorie uitleg en voldoende tijd om het in de praktijk te brengen. Als de workshop stopt gaan het verder. Je kunt namelijk handige feedback krijgen op de gemaakte foto’s, je ontvangt video’s nabewerking en in het e-book kan je het een en ander nog eens teruglezen.

Avondfotografie.nl op Facebook

Op de facebookpagina vind je als eerst het laatste nieuws en kan je de mooiste foto’s bekijken. Misschien vind je jouw foto daar ook op terug als je op facebook en Instagram de hashtags #Avondfotografie of #Nachtfotografie gebruikt! Als dat nog niet genoeg is kan je ook jouw eigen foto’s delen in de facebookgroep en indien gewenst om tips of feedback vragen.

Oftewel, op Avondfotografie.nl vind je alles omtrent avondfotografie. Word ook een expert of loop mee met een avondphotowalk!

 

Onze Photowalks

Bekijk ons aanbod in Photowalks

Bezoek alle hotspots en beleef een gezellige avond met medefotografen; dat zijn onze Photowalks! Tijdens een Photowalk loop je met je camera door de stad en bezoek je de mooiste fotoplekken.

  • Gezellige groep fotografen
  • Tips en tricks van een professional
  • In verschillende steden door Nederland.

Loop ook mee met een Photowalk!

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!