fbpx

Het is 18 juli. Om 3:30u ging de wekker om naar het Speulderbos te vertrekken om 13 enthousiaste mede-fotograferen het mooiste bos van Nederland te laten zien. De avond ervoor had ik gezien dat er mist zou zijn in de omgeving van het Speulderbos, maar het is altijd maar afwachten of de mist er dan echt komt. Mist tijdens zonsopkomst in het bos is waar wij op hopen.

Om 4:57u rijd ik de parkeerplek op nadat ik voor mijzelf een aantal foto’s had gemaakt. 3 minuten later, stipt om 05:00u is de eerste deelnemer al gearriveerd. Binnen 5 minuten staan we al met 8 personen te praten over het bos, de walk en dat het nog zo vroeg is. Iedereen had het er over dat er zoveel mist hing op de heenweg. Om 5:30u liepen we met z’n allen richting de eerste locatie en was het even wachten totdat de zon hoog genoeg stond en de eerste lichtstralen tevoorschijn kwamen. Hierna zijn we het bos ingelopen en hebben we het licht gevolgd waar we heen gingen. Hierdoor was er geen vaste route, maar hebben we wel een groot aantal mooie plekken bezocht die we van tevoren gescout hadden.

 

Wessel Lindeboom

Impressie van onze Photowalk in het speulderbos - Door Bart Ros

Impressie van onze Photowalk in het speulderbos - Door Bart Ros

Impressie van onze Photowalk in het speulderbos - Door Bart Ros

Impressie van onze Photowalk in het speulderbos - Door Bart Ros

Foto door: Bart Ros

 

We hadden absoluut de perfecte omstandigheden voor deze Photowalk in het Speulderbos! Ik loop vaak in het Speulderbos, maar zo mooi zie ik het vaak niet. De combinatie van mist en zonsopkomst zorgde voor magisch licht. De ladders kwamen prachtig door de bomen! Iedereen was hierdoor zeer blij en het leverde zeer mooie plaatjes op voor iedereen. Tijdens het fotograferen gaven we ook handige tips om de fotografie te verbeteren.

Het was een zeer geslaagde ochtend toen we om half 10 weer terug kwamen bij de auto. We waren 4 uur en 11.5km verder. Hieronder staan nog een aantal foto’s van de Photowalk

Wil jij ook meelopen met onze Photowalks?

Bekijk dan hier ons actuele aanbod in Photowalks.

Bekijk enkele foto’s en reacties van onze deelnemers

 

Carolien Weststrate: Photowalk vanmorgen in het Speulderbos was prachtig! Het was wel even heel erg vroeg, maar we hebben er al een mooie wandeling voor vandaag opzitten. Wat betreft fotografie blijf ik denk ik toch wat meer in de studio en slaap ik wat langer uit.

Carolien Weststrate

Carolien Weststrate.

Carolien Weststrate

Carolien Weststrate.

 

Jose Boerrigter: Vandaag ging de reis naar het Speulderbos. Matthijs en Bart hadden prachtige zonneharpen besteld en het werd een fantastische wandeling, Alles was goed voorbereid, zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb genoten.

Jose Boerrigter

Jose Boerrigter.

 

Cees Kassenberg: Heerlijke ochtend gehad! 

Cees Kassenberg

Cees Kassenberg

Jaimy Leemburg

Jaimy Leemburg.

 

Ad Jekel: Fijne photowalk gehad vanmorgen in het Speulderbos.

Ad Jekel

Ad Jekel.

 

Wessel Lindeboom: Om 3:45u m’n bed uit om een boswandeling te maken stond al lang op mijn verlanglijstje, maar zonder enige dwang zou ‘t altijd een wens blijven. Vandaag was ‘t zover. Dik 11 kilometer gelopen, de zon op de meest waanzinnige manieren zien op komen en dat met een groep van 14 man (en twee begeleiding}.
Wat was ‘t de moeite waard!

Wessel Lindeboom

Wessel Lindeboom.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!