fbpx
Met Foto’s van Bart Ros 

Op 3 oktober hadden we weer een leuke club van 19 personen voor de Photowalk in het Speulderbos. Het weer liet op zich wachten deze morgen, maar het vroege opstaan werdt beloond met een leuk gezelschap, een verfrissende walk van 12000 stappen en veel paddestoelen.

Als je aan het fotograferen bent heb je weinig woorden nodig.

Het is natuurlijk altijd gezellig met Wessel er bij. En deze keer had hij Marc ook gemotiveerd lekker met de fotografie aan de slag te gaan.

Soms heb je uiterste concentratie nodig voor de perfecte foto. Ook als je je bril bent vergeten.

Natuurlijk zijn er veel paddenstoelen te vinden in het bos. Met grijs weer heb je dan natuurlijk een extra lichtje nodig.

Wachten op een aantal paarden die lang zouden komen. Al wisten we niet zeker van welke zijde en of onze Kamera’s het zouden overleven.

En daar waren de ruiters al. Stonden we toch nog op de goede plek.

De Sony RX10 bridge kamera maakt prima foto’s. En met een zoom bereik tot aan 600mm zou ik er zeker wel een willen hebben 🙂

Niet de hele groep omdat we er toch een paar in het bos waren verloren deze keer. Jammer. Ik denk dat we ze de 18de wel weer zullen vinden.

Matthijs Bettman weet niet alleen veel van fotografie, hij hield de sfeer er ook goed in. Hoeveel uur heb je gewacht tot dat iedereen klaar was met de paddestoelen?

En een paar bewerkte foto’s van het bos zelf genomen op de dag zelf.

Loop jij volgende keer ook mee met ons mee in het Speulderbos? Of een van onze andere walks? Hopelijk tot snel.

Bart Ros

Bart Ros

Stadsfotograaf, begeleider en van alles wat.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!