fbpx

Bart Ros en Renzo Gerritsen fotograferen al sinds ze kunnen lopen en geven beide al jarenlang workshops en Photowalks. Nu hebben ze hun krachten gebundeld en Photowalk In Nederland gestart. Op PhotowalkinNederland.nl kan je terecht voor de leukste Photowalks, gegeven in verschillende steden door Nederland.

Maak kennis met Bart Ros

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik mij ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf wil ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

 

Bart Ros, Photowalk In Nederland

 

Maak kennis met Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben professioneel fotograaf met een enorme voorliefde voor avondfotografie. Ik mag al ruim 10 jaar genieten van al het moois dat fotografie te bieden heeft. Niet alleen is het geweldig om te zien wat anderen maken. Het is ook heerlijk om te doen! Nu help ik met Avondfotografie.nl beginnend fotografen om op een makkelijke manier mooiere foto’s te maken. Het geven van workshops en Photowalks is daar groot onderdeel van.

In het dagelijks leven fotografeer ik in opdracht voor het bedrijfsleven en maak ik regelmatig een uitstapje naar mijn analoge Mamiya RZ67 of houten camera.

 

Renzo Gerritsen

 

Wat maakt onze Photowalks nu zo speciaal?

Tijdens onze reguliere Photowalks krijg jij de gelegenheid om de hotspots van een bepaalde plek of stad te fotograferen. Onze begeleiders weten deze plekken geblinddoekt nog te vinden. Natuurlijk kom je langs de bekende hotspots, maar je komt ook langs plekken waar je normaal niet langs komt tijdens een bezoek aan de stad. Wij vinden het belangrijk om een leuke en gezellige sfeer te creëren. Vaak komt dat vanzelf, omdat we met zijn allen doen wat we het liefste doen: foto’s maken!

Gedurende de Photowalk ontvang je ook tips en tricks. Je krijgt antwoord op vragen zoals: hoe fotografeer je deze plek of onderwerp zo goed mogelijk? Of welke instellingen zijn belangrijk? Als je zelf vragen hebt mag je die natuurlijk altijd stellen. Uitgebreide theorie over hoe de camera werkt zullen we niet behandelen. Daarvoor kan je terecht bij een workshop. De prijs voor een Photowalk? Die start bij slechts 17,-.

Gratis Photowalk

Twee keer per jaar geven wij een gratis photowalk voor een grotere groep mensen. Tijdens deze Photowalk worden er productdemonstraties gegeven of bijvoorbeeld een light painting demonstratie, krijg jij een goed gevulde goodiebag en kan je terecht voor al jouw tips en tricks bij onze begeleiders. Daarin zijn wij uniek! Tijdens de Photowalk in Deventer, georganiseerd door Renzo Gerritsen, was Nikon onze partner. Ze kwamen de Z-serie laten zien. Deelnemers konden met deze camera’s fotograferen om de Nikon systeemcamera te ontdekken. Zo hebben we een volgende editie weer wat anders!

Ben jij  op zoek naar een leuke Photowalk? Dan ben je bij Photowalk In Nederland absoluut aan het juiste adres! Bekijk hier ons aanbod.

 

Onze Photowalks

Bekijk ons aanbod in Photowalks

Bezoek alle hotspots en beleef een gezellige avond met medefotografen; dat zijn onze Photowalks! Tijdens een Photowalk loop je met je camera door de stad en bezoek je de mooiste fotoplekken.

  • Gezellige groep fotografen
  • Tips en tricks van een professional
  • In verschillende steden door Nederland.

Loop ook mee met een Photowalk!

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!