fbpx

Algemene voorwaarden

Dit zijn de beknopte algemene voorwaarden van PhotowalkInNederland.nl

WORKSHOP- OF CURSUSMATERIAAL / E-BOOK

1. Verstrekt cursusmateriaal mag niet verspreid worden zonder toestemming.
2. Het workshop- en cursusmateriaal mag uitsluitend door de cursist gebruikt worden.
3. Het e-book avondfotografie mag niet worden verspreid zonder toestemming.

WORKSHOPS en PHOTOWALKS

1. Een inschrijving van een workshop of Photowalk wordt officieel als de betaling door ons is ontvangen. Wanneer de betaling niet is ontvangen voor de ingeplande workshopdatum is het helaas niet mogelijk om deel te nemen.

2. De deelnemer is tijdens de workshop of Photowalk zelf verantwoordelijk voor zijn of haar apparatuur. Bij eventuele materiaalschade door de deelnemer of invloed van buitenaf is Avondfotografie.nl niet aansprakelijk.

3. Annuleren van een workshop of Photowalk is mogelijk. Let op het onderstaande:
– > 21 dagen voor de workshop of Photowalk: 100% van het bedrag wordt teruggestort
– 7 t/m 20 dagen voor de workshop of Photowalk: 50% van het bedrag wordt teruggestort
– < 7 dagen voor de workshop of Photowalk: terugstorting niet meer mogelijk.

4. Er bestaat uitzonderingen op regel 3. Als er sprake is van een geldige reden tot annuleren worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht. Een geldige reden is bijvoorbeeld het overlijden van naasten. Als de deelnemer verhinderd is wegens ziekte, dient de deelnemer zelf een vervanger te zoeken. Wij proberen jou te helpen bij het vinden van een vervanger, maar kunnen geen garanties geven.

5. Bij slecht weer zijn wij helaas genoodzaakt om de workshop of Photowalk te annuleren. Uiterlijk 24 uur van tevoren krijg je hierover bericht via e-mail of telefoon.

6. In het geval van een geannuleerde workshop of Photowalk zal er in overleg een nieuwe datum gezocht worden via datumprikker.nl. Als blijkt dat de deelnemer niet kan op de gekozen datum zal het bedrag zo snel mogelijk terug gestort worden, maar we doen er natuurlijk alles aan om de deelnemer gewoon deel te laten nemen.

7. Wanneer de deelname officieel is kan de deelnemer in een aantal gevallen een gratis e-book of ander theoriemateriaal ontvangen. Dit is workshop materiaal en dit mag onder geen beding zonder toestemming worden verspreid en enkel door de deelnemer gebruikt worden.

8. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PhotowalkInNederland.nl is niemand gerechtigd gegevens, materiaal, uittreksels, werkwijzes/etc. te openbaren, te exploiteren of op welke wijze dan ook te verveelvoudigen.

9. Indien de deelnemer foto’s opstuurt voor feedback na het volgen van de workshop og Photowalk mag PhotowalkInNederland.nl deze foto’s gebruiken op de website en social media ter promotie van de workshops of Photowalks of om de feedback met onze volgers te delen. PhotowalkInNederland.nl is niet in staat om deze foto’s te delen voor andere doeleinden. Het auteursrecht blijft ten allen tijden van de deelnemer.

BETALING

1. Alle prijzen op de website van PhotowalkInNederland.nl worden weergegeven inclusief BTW.

2. Door een bestelling af te ronden op PhotowalkInNederlandnl gaat de consument  akkoord met onze algemene voorwaarden.

3. Bij de optie ‘Overboeking’ bij betaling hoort een betalingstermijn van 14 dagen. Volg bij het overmaken de instructies en vermeld altijd het bestel/factuurnummer.

4. Eventuele kortingscodes kunnen niet gecombineerd worden tenzij anders vermeld.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!