fbpx

Wij van PhotowalkinNederland.nl geven door heel Nederland de leukste Photowalks! Wat is nou eigenlijk een Photowalk en wat heb jij eraan? De letterlijke vertaling van het woord Photowalk is fotowandeling, maar het gaat veel verder dan alleen maar rondlopen met je camera..

Een Photowalk gaat om gezelligheid

Er zijn 5 redenen waarom jij mee wilt lopen met een Photowalk.

Het is gezellig!

Er zijn veel mensen die het niet fijn vinden om alleen op pad te gaan. Niet iedereen vindt het een fijn idee om alleen met dure fotoapparatuur rond te lopen. Anderen vinden het simpelweg niet leuk of niet gezellig genoeg. Wil je er toch lekker tussenuit? Dan kan je terecht bij onze Photowalks. Tijdens onze Photowalk ben je nooit alleen, maar gezellig in het bijzijn van anderen. Het zou ook heel goed kunnen dat je bekenden tegenkomt, bekenden die je alleen via social media hebt gesproken.

Nieuwe contacten

Wat we tijdens onze Photowalks zien is de vebondenheid. Je loopt samen met anderen die dezelfde liefde delen voor fotografie net als jij. Dat zorgt meteen voor een klik. Wellicht komen er mensen uit jouw omgeving naar de Photowalk toe. Dat maakt het mogelijk om ook na de wandeling nog eens een theetje te doen en contact te houden.

Bezoek de hotspots!

Wij geven Photowalks door meerdere steden in Nederland. Dit doen wij in steden die wij ontzettend goed kennen. Een Photowalk in Amsterdam, Deventer of Eindhoven? Wij kennen de hotspots en de plekjes die niemand anders kent. Wij beloven je dat je met mooie foto’s thuis zult komen.

 

Photowalk Deventer.

Foto Mirjam Boerhoop

Foto: Mirjam Boerhoop

 

Je leert er wat van

Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd laten we maar zeggen. Hoe slim je ook bent, je kunt altijd weer iets nieuws leren, ook van elkaar! Je loopt samen door de stad en ziet dezelfde dingen, maar één onderwerp kan je op tientallen verschillende manieren fotograferen. We zien regelmatig verrassende resultaten en composities zoals we die zelf nooit gemaakt zouden hebben.

Tijdens de Photowalk krijg je natuurlijk begeleiding. Je krijgt tips over compositie en welke instelling je het best kunt gebruiken. Wees echter vooral niet bang om hulp aan de begeleider te vragen. Laat je lekker inspireren, leer van elkaar en heb vooral plezier!

Tijdens onze grote Photowalks zorgen wij ook voor leerzame demonstraties, extra begeleiders en geven we een leuke goodiebag weg.

Stok achter de deur

Ik heb het zo nu en dan, dat ik erop uit wil, maar wel heel lekker op de bank een serie lig te kijken. Heb jij hetzelfde probleem? Meld je dan gewoon aan voor een Photowalk. Dan moet je wel anders kan je fluiten naar je geld. Zie het als dé mogelijkheid om weer lekker de camera erbij te pakken!

Deelnemen aan een Photowalk kan al vanaf slechts 20,-

Lijkt het je leuk om eens mee te lopen? Kijk dan op deze pagina voor ons aanbod. Voor slechts 20,- kan je al meelopen! Dat maakt het ook hartstikke leuk om cadeau te geven of om samen met je fotografiemaatje deel te nemen. Kan je niet op deze datums of wil je een Photowalk in een andere stad? Neem dan contact met ons op zodat wij een nieuwe datum erbij kunnen zetten.

 

Onze Photowalks

Bekijk ons aanbod in Photowalks

Bezoek alle hotspots en beleef een gezellige avond met medefotografen; dat zijn onze Photowalks! Tijdens een Photowalk loop je met je camera door de stad en bezoek je de mooiste fotoplekken.

  • Gezellige groep fotografen
  • Tips en tricks van een professional
  • In verschillende steden door Nederland.

Loop ook mee met een Photowalk!

×

Hallo!

Heb je een vraag? Klik op mij om een gesprek te starten via WhatsApp of stuur een mail via info@photowalkinnederland.nl.

× Stel hier je vraag!